Там, де ти

Олись Лапковский
Мені набридло дарувати себе іншим.
Я хочу бути зараз там, де ти.
Усі кімнати з номерами снів тепер мені чужі.
Я хочу сну під назвою «реальність».
Я хочу бути,
Т
А
М
Д
Е
Т
И