Кра на моя

Валентина Полетаева
У самому центрі Європи
Квітує країна моя
Розумна і добра і гарна,
Але не щаслива вона
Європа до себе нас тягне
Росія собі відрива
А нам лише хочеться волі
Щоб радість в Україні жила
Та кожному ласий кусочок
І кожен урвати хотів
Залиште ви нас усі в спокої
Хай лише народний спів
Українська хай мова лунає
Хай Бог боронить наш дім
Хай вільно живе Україна
Хай згинуть усі вороги
Ми разом і всі ми єдинні
У Захід і Схід і Крим
Не слухайте більше нікого
Єднаймося в рідній Землі!