Тутта Карлсон первая и единственная, и другие

Олись Лапковский
                Л.К.
Зорі видивляються небо.
Дерева стоять поночілі.
Машини блимають синьо і червоно.
П’ятий елемент знахабнілий.
Ось ти і вдома, Серце.
Аничко, Лідочко, Ларо.
Тань-сан, О-ленко, Світлано.
Галочко, Ульріко та Момоко.
Десь у далекому світі,
Там де панують діти,
Хтось та й пролив молоко.