Шляхи

Дмитрий Демуз
Босоніж йду тернистими стежками…
Несу свою спокуту?..  чи біду?..
Роки летять незримими птахами…
А я до тебе, « Дивосвіте», йду..

В житті?..  було… мов на тій довгій ниві –
Дитинства сміх… і перші почуття…
Думки були…  спокусливі і хтиві –
Що  десь є інше – не таке життя.

Шептало  Его:  - « Бач живуть же люди;
А ти чим гірший?.. Всесвіт дав талант.
Візьми його й займися словоблудством;
Не все, що хоче -  грає музикант…»

Отак сплітались лагідні тенета…
Та рвала пута бунтівна душа,
І світлі мрії мрійника-поета,
Вплітались в рими доброго вірша…

«Дивосвіт» - письменницький дім в м. Павлоград

23. 05. 2013р.  Дмитро Демуз