Примара

Ольга Марчевская1
Нічого особистого. Просто випадково почута розмова...


 я закрию твій простір
 в сірникову коробку...
 пролунає, мов постріл,
 мій проклін на півроку.
 в потаємній кімнаті
 потойбічного замку
 буду катом на страті
 твоїх мрій на світанку.
 відокремлю бажання
 ілюзорністю жалю,
 помарніють в стражданні
 твої очі зухвалі.
 на палаючих скронях
 не затримаюсь вітром,
 на вологих долонях
 заспокійливим світлом.
 промайну, як примара,
 залякаю до смерті.
 опівнічним кошмаром -
 мертва квітка в конверті!

 але це - не цікаво,
 я тебе амністую.
 просто вистигла кава,
 просто часу бракує...