***

Ксения Дыяк
Сподіваюсь, що все це на благо,
і я вірю у краще майбутнє,
де внесуть синьо-жовтий прапор
у Європу щасливі люди.

На устах політичні розмови,
об'єднала всіх нас Україна.
твердо знаю, що рідної мови
буду вчити ще змалечку сина.

Буду завжди любити ці землі,
без дна небо й колосся пшениці,
хай ці дні пройдуть не даремно,
бо держава — це дім, не в'язниця.

Знову землю охрестимо кров'ю,
як робили ще прадіди наші,
за свободу і віру з любов'ю,
своє сердце і душу віддавши!