Таянырга урын тапмадым

Фаниль Асфаров
Нигэ тормыш шулай шаяртадыр.
Яшь чагымда аны белмэдем.
Озатып калганда бусагадан.
Энкэйнен куз яшен курмэдем.

Илледэн узгач бик сиздерэ.
Энкэйсез ятимлэп калганым.
Тоннэрем тошемдэ кул сузамда.
Таянырга урын тапмыймын.

Искэ алып хаман укенэмен.
Син доньядан киткэннэн бирле.
Дога кылып хэзер хаер салам.
Уткэннэр кайтмаса да кире.

К:Энкэй эйткэн минем искэ тошэ.
Сузлэре озатып калганда.
Алдын-артын карап йорче балам.
Тормыш йоген тартып барганда.