Перед Богом на колiна...

Владимир Прохода
Перед Богом на коліна
Став, вклоняюсь на всі боки,
Молюсь за тебе, Україно,
Так і молився всі ці роки...

Та мабуть мало, просив Бога,
Не всю вклав душу в свої вірші:
Кийками вибита дорога
І заклики лунають грішні...

Прости Господь, простіть і люди,
У тому є й моя провина:
Що на майдані цілять в груди,
А Смерть готує домовини...

Не тих, ми з Вами,  вибирали,
Та і другим немає  віри,
Бо одні мрії наші вкрали,
А ці ткнуть в руки по сокирі...

Ви зупиніться сини, дочки,
Брати і сестри, Вас благаю,
Не рвіть країну, як сорочки,
Не буде краще так, я знаю...

Не треба крові, є Надія
І Віра в Ваші, свої сили,
Що мирно знищимо свавілля
І зацвіте край рідний, милий!

По совісті лиш треба жити,
Кожну мить, хвилину, роки
І Україну, люд  любити,
Поки несуть, життя, потоки!


 П.В.М.        21.01.2014г.