Не проливайте сльози...

Птицасиница
Не проливайте сльози за негідних вас людей
Любов свою тримайте при собі
Не розуміє кожен тих речей
Що творяться у вашій голові

Якщо відкриєте ви серце
Пролиється у нього гіркий яд
Осліплять очі ваші, почуття кохання
І більше вам не буде видно вад

Буде вам ідеальна та людина
І лиш коли вона вам зробить біль
Відчуєте ви дію яду
Нахлинуть сльози нізвідкіль

Отожбо вибирайте ту людину
Яка припаде до душі
Яка проявить себе в вчинках
Яка не "вішає лапші"