Укра на

Лойко Виктория
Не зупиниться відважний наш народ,
Коли серця мільйонів в кровавому полоні.
Коли в усьому світі затамувавши подих ждуть
Нових ідей, а не війну й погроми.
Та мирним шляхом щось доб"ємось ми?
Чи чекатимем коли нас у кайдани?
Знаєте, історію творили ми,
І знову, мов в війну,
Повстали.
А кожного вдома чекає сім"я,
Чекають матері, сини і сестри.
Чекають нас живих,
З свободою в очах,
І з гордістю у серці.
А їм всього лиш, щоб почули,
де болить.
Щоб молоді жили щасливо,
без репресій, славно
А їм 15 років у тюрмі...
А їм 4 вогнепальні...
По нашим венам тече не лінь,
Як то кажеться в соціальних мережах,
По нашим венам - за країну біль!
Біль за життя, тих, хто більше "не в мережі",

Моя країна - душа мільярдів слів,
Що рідною мовою доноситься з Майдану.
І тільки тут девіз тисяч осіб:
- Слава Україні! Героям Слава!