Тишина...

Борис Калинов
Не казвай нищо...
Нека да остане
тишината, рехава през здрача.
Думите излишни са , нали?
Ти не плачеш през дъжда...
И аз се мъча
да не плача.

Б. Калинов

Художник: Андре Коон