***

Лидия Филимонова
Земле моя - рідненька Україно,
Я обійму тебе, рядками пісні,
Щоб об'єднать, сім'ю, родину.
З колін піднятись, й бути вище.

Тобі Народ, складу я Гімн Спасіння,
Словами викладу дорогу Щастя.
З душі пошлю  промінь Надії,
Бо тільки з Віри, зійде насіння.


24.01.13р.