Бучний бенкет

Марина Степанская
Запроданці й лакизи,
Служителі мамони,
Безбожники, що в ризи
Вдягнулися… Загони

Законників безчесних,
Мужів державних ницих,
Брехливих і безлицих,
Вгодованотелесих (1)…

Бенкети вакханальні!
Патриції кубричать(2)!
На чатах Смерть стовбичить
І дзвони поминальні…

24.01.2014

____________________________
(1)- Мій власний неологізм (від "вгодований" і "телеса"), на кшталт "довготелесий".
(2) - КУБРИЧИТИ, діал.- Пиячити.