Бо на захист Укра ни, стала Божа мати

Галина Друзь
Ти народе Український
Такий величавий
Послухайте мою казку
Яку бачила я рік тому
В українським храмі
Храм великий та красивий
Став на кладовищи
У маленькому містечку
В нас на Україні
Там із жінкою творились
Чудеса великі
На  великую Покрову
В її тіло ,зійшов Дух
Із самого неба,від Діви Марії
Уночі ії підняла
Та велика сила
Приказала йти у ванну
Щоб тіло омила
Вона стала готувати
Як піти  і що вдягати
На сповідь до Храму
Рано ,вранці тая жінка
Сина попросила ,ій допомогати.
Бо не було в неї сили,
Як все це сприймати.
Бо не може говорити.
іі розумом керує
Та велика сила
І бачили ії люди
Що робила жінка.
Коли біблію читали
А вона там дуже сильно.
Плакала й  стогнала.
Бо молилась за народ.
За всю Україну.
І прийшла вона у Храм.
Стала на коліна,
Щоб перед своїм Христом сином
Для всієї України
Захисту просила,
Та в червоному вбранні.
Руки розпростела,
Прикривала так у Храмі.
Народ України .
Бо важкі часи настануть
Згодом в Україні.
Той хто бачив усе цеє
Не міг зрозуміти.
Шож такеє з жінкою твориться.
Важко жінка все сприймає
Те що було з нею.
Але точно вона знає.
Ми є обраним народом.
у самого Бога.
Бо на захист України.
Стала Божа Мати.
І ії величний Дух
Був тоді ,у тому Храмі.