Спогади

Украинский Волк
А я давно не чикаю дива,
Не лікують ліки і не лякає злива.
Щось минулось і пройшло...
Дякувати Богу- не жалію ні про що!

Все що було- те забуто,
Виміряно часом і у грамах брутто.
Була та яку кохав
Й сильними морозами чекав.

Були й ті ким дорожив
І нідня без них не жив.
Та, нажаль, багато що минулось та пройшло...
Дякувати Богу- не жалію ні про що!

Залишилися зі мною лиш батьки-
Й Cлава Богу, що вони в нас є!
Залишилися на тілі шрами
І під шкірою від фарби міліграми.

Щось таки тай залишилось-
Значить серце не даремно билось.
Ну а що минулось і пройшло-
Дякувати Богу- не жалію ні про що!