На Коли вбивають вiршi Шон Маклех

Василий Базилевич
http://www.stihi.ru/2014/01/24/756


                Не завжди говори те, що знаєш,
                але завжди знай, про що говориш.
                М. Клаудус

Так легко вірити в оману,
Коли тобі лише під двадцять.
Та боляче сприймати рану
Від майже вікового старця.
На світі вже давно ведеться,
Що щирість і підступність поряд;
Тобі спочатку влізуть в серце,
І не чекаєш собі горя...
Майстерно знятий телеролик,
Читав Тараса про Кавказ,
Хіба він знав, що вже він – кролик,
Закланна жертва, збудник мас.
Хто в ейфорії не повірить,
Що вбивця то, звичайно – «мент»!
Звучить жалобний панегірик...
Як вдало вибрано момент!