Ледi, що прийшла у снi

Женя Ангелов
О мила леді, що прийшла мені у сні –
Прекрасний образ, що застиг в моєму серці,
Відобразились, наче у люстерці,
Ті її очі місячно ясні.
Ті карі очі - пристрасні й звабливі,
А її погляд манить, мов вогонь,
Мов алкоголь, ударила до скронь,
І її плечі, ніжні і вразливі.
Я закохавсь, я їй навіки здався
В її жаданий і палкий полон,
Вона жбо - все, вона - мій Вавилон,
І моя мрія. Як я побивався,
Блукавши безвісті без неї навмання,
Вдихавши пил примарливих картинок,
А вона серце моє склала із частинок
І мою душу повернула з вигнання.

І ось тепер минають знову дні,
А ночі темні, наче так і має бути,
А я не в змозі все її забути.
Прошу, вернися, леді, що прийшла мені у сні ! ! !