Людино...

Дарья Пилипенко
Людино, що тобі болить?
Що хтось за спиною базіка?
Чи хтось не правду говорить?
Так то ж дурниці, тобі- втіха.
Людино, що тобі болить?
Можливо тебе хтось не любить?
Чи ти втомилась вже молить?
Обов'яково хтосьтебе ще приголубить.
Людино, ти така наївна
вважаешь, що ти знаешь все про біль.
Напевне, в тебе рана така гнійна
І вся причина криється в ній.
Людино, ти така дурна,
вважаеш, що залишишся сама
Але любов сильніше за життя,
таке вже в нас теперішнє буття.
Людино, ти така дурна..