Досить!

Андрей Болт
Досить! Людям Досить!
Скільки можна?
За залпом залп у вухах гуркоче,
Сьогодні я кричу сповна:
Повстань батьківщина моя!
У цій гнільной купі
Я більше не капітан корабля ...
Повного щурів смердючих
Фанатів Бендери і іншого лайна!
Я за уряд, я за порядок,
І при цьому всьому ніколи,
Не буду за тих, хто сіє бардак,
Там де народився
Сусід їх, чи брат!
Там, де міг цвісти
Улюблений твій град!