Зрада...

Наталья Кислощук
Не докоряй мені...не докоряй,

Що зрадила тобі я легковажно...

Фізична зрада - зрада є несправжня...

Душевна зрада - важливіша,знай...




Я - зрадила...Та винен в тому - ти:

Кидав брудні слова - вони - не милі,

І дочекавсь, з ясного неба - зливи...

Я - зрадила...та не скажу:прости...




Тому не докоряй...Що докір твій?

Пусті слова - вони ніщо не варті...

Вважав ти,що я цегла є стандартна?

Мовчи ж тепер...і докорять - не смій...




Я - зрадила...Тепер - хоч стій,хоч плач...

Брудні слова - тавром лягли на тілі...

Вони болючі...для душі - не милі...

Тому ти не чекай тепер:"Пробач"...




Без докорів сумління,без жалю -

Шматочок свого серця відірвала,

Та в ті хвилини і сама не знала,

Що вже його до купи - не зліплю...