Кохання

Наталья Кислощук
Пташко, змовкни, прошу - я не можу це чуть!

Твої пісні стривожують душу...

Я кохала його все життя....та мабуть -

Мені треба - забути...я - мушу...




Якби знала ти, пташко, як важко мені,

Як болить моє серденько нині...

Як згадаю усе - наче було ві сні...

Не співай же, пташино, в долині...




Та долина моя - там зустрілася з ним,

Там прощалася з ним я навіки...

Не співай же...Зарадить не зможеш нічим -

Не спроможні зарадити й ліки...




Припини же, пташино, ти пісню свою,

Не отруюй зневічену душу...

Я сьогодні кохання своє хороню...

Не хотіла я цього...Та мушу...