уподобання

Преподобная Настя
люблю людей красивого складу -
тіла, обличчя, розуму.
коханню такому даю раду,
дарую його кожному.
люблю людей гидких, потворних,
щоб сяяли очі від захвату,
і вщент естетичні норми
в найкращих традиціях Заходу.
люблю я старі паперові видання
за запах років концентрований,
обожнюю крихітні оповідання,
написані дивною мовою.
люблю довгий час власними пальцями
хапатись за комір твого светра,
лише тебе не люблю, пробач мені,
вибач, прости, прощавай et cetera