Майдан

Ден Марков
Підйом, Україно! Вставай!
І Києве, теж просинайся!
Від болі ти не захлинайся,
Корупцію всю поховай!

Вставай, Україно. Вставай!
Лиш ти можеш щось тут змінити.
І безлад цей весь зупинити,
Піднявшись, злочинців вбивай!

О, так. Це вже майже кінець!
О, так. Ти найкраща країна!
Кохаю тебе я, Вкраїно!
Лиш ти - мій найкращий стрілець!

Заждіть... Але це все навіщо?
Навіщо нам смерть на майдані?
І воля... Навіщо нам дана?
Щоб бити, вбивати людей?

...

Прошу, зупиніть це насилля,
Прошу, будьте ви розумніші.
Вбиває мене це безсилля...
Безсилля - це саме гіркіше.

Заждіть, постривайте, не бийте!
Прошу я, моя ти рідненька...
Ви яму під себе не рийте!
Зірвавши шматок від серденька...