За рухом рух

Ольга Марчевская1
 За рухом рух або за кроком крок
 У світ ілюзій стверджуємо кроки.
 Як птах безглуздий у сліпий пісок,
 Як вовча зграя слід у сніг глибокий

 Занурюєм свій незворотній жах,
 Тваринний жах, що невідступно поруч.
 Червоні прапорці на парканах,
 Загрозою - ліворуч і праворуч.






Картина художника Ильяса Бичурина "Охота на волков"