Ангели снiгу

Анни Красова
Пронизливо, ніжно, задумливо.
Ймовірно, ймовірно Шопен ...
Нам ангели у снігу сяючем
Відкрили стежинку письмен.

І сипались філігранні
Сніжинки одна за одною -
Прекрасні, такі біло-ясні,
Крізь світло метою іною.