облиш мене прямо тут

Виктор Берллин
покинь мене просто тут, серед дороги
відпусти руку і йди собі у небо
здавалось, зайві перестороги
здається, вставати завжди треба

я хочу просто відчути тепло твого каміння
люди навколо вперто ховають очі
взимку іноді буває таке потепління
що стає нестерпно спрагло кожної ночі

як твої руки, що завжди в зеніті
як твої очі, наповнені піснею вітру
хочу просто згоріти
свіжим напалмом зігрітий
облиш мене прямо тут, у центрі світу