23 01 2014

Виктор Берллин
загаслі вогні всередині і назовні
мороз накриває лагідно шибки
серця поступово замовкли
немов би
після ретельної ліпки

і якщо - долоні
це компас, якому ніколи не збитись
то дотик - це щоразу жаданий ковток
твого мені невідомого світу