Аляска

Ливневый Лис
Моя Аляска,на жаль,топиться в снігах.
У збігах,магістралях і дорогах.

На різних айзбергах-маленьких берегах
останню шану віддають теплим вітрам
замерзлі й зголоднілі біси
з останніх сил тримаючись на ногах.

Їх очі замість тисячі вогнів
палахкотять німим:
 "Не затопи свою Аляску
         в солоних океанах власних сліз.
                Не загуби свою Аляску,
                серед чужих,брехливих слів.
                Будь ласочка, прошу тебе,
                будь ласка."