бокажуть щоудвох бува легше

Тут Будет Мой Псевдоним
за четверту ,

опівночі

писати буду

листи невичерпні.

невичурні.

спаморочені.

за четверту ,

опівночі

впишу свого Будду

в пісні твої,

не мені присвячені

А пообіді,хтось

 схвилёванно

в середині каже

спинись!/не стій!

а я все пишу вірші свої

до тебе спершу...

знаєш,

бокажуть
щоудвох
буваєлегше