любити...

Лена Вьюн
Немає слів. Сховатися від снігу
Під теплу ковдру разом із тобою,
Відчути подих. І собі на втіху
З тобою поруч дихати любов’ю.
Дивитись в небо крізь балконні двері.
Мороз щось дивне на вікні малює.
А на столі – вино і та вечеря,
Яку готують понад серцем двоє.
Закрити очі. Глибоко вдихнути.
І обійняти більше, ніж можливо.
Любити так, щоб інше все забути
Тебе… хай за вікном хоч сніг, хоч злива…