Говори

Наташа Утенкова
Говори.
Да, кури.
Докури.
Сбился ритм.
Посмотри
И сотри
Навсегда.
Это дар.
Ты такой,
Что покой
Как рукой…
Битый час.
Всё про нас.
Солнце глаз.
Скалолаз.
Сверху вниз.
Я на бис
Повторю:
Не курю.
Ты кури,
Говори.
Го-во-ри…