Патрiоти та Кличко

Алёна Костина
Вони патріоти? Та ваги
Чия їм лаштує рука?
І звідки така неповага,
Наприклад, до пана Кличка?
Щось має в країні зміниться,
Над цим ще подумати слід,
Але ж він із тих Українців,
Яким аплодує весь світ!