ТАМ, ДЕ ТИ

Наталья Билей
Там, делеко-делеко від дому,
Де самотності зовсім нема,
Там співає душа.Красномовно
Ти мовчиш.Чи знаходиш слова,
Від яких я живу і вмираю,
І благаю спинися час…
Десь далеко-далеко від дому
Там є Ти. Та немає ще нас…