Розмова

Наталья Билей
Що це, Господи ?
За що, скажи, навіщо
 Мука ця солодка і гірка ?
І сказав Всевишній :
«Жінко грішна,
Я тебе, либонь,
зовсім не втішу –
це Кохання смак. Ріка стрімка
 віднесе Тебе до врат небесних,
І за все готуйсь відповісти.
Ти помреш. На ранок знов воскреснеш,
І пізнаєш прощення чудесне,
Знатимеш - благословенна Ти!
Бережи це почуття погоже,
Мов дитину любу колиши,
Від очей ховай лихих, ворожих.
Станеш сильна - все здолати зможеш.
Бо в Коханні справжня Ти єси !