У притулку бол сних думок

Алиция Гадовская
У притулку болісних думок,
На плацдармі стиглої печалі
Я чекаю миру. В ідеалі.
Бо зникають мрії в стилі "смог".
Захищають мій незниклий край,
Мальовничий обрій і тернини
В камуфляжі снігової днини
Всі Герої. Слава їм! Нехай
Мерзнуть! Та у мрії є мета -
Україна буде у Європі!
Відчаю немає. Тільки кроки,
Що ведуть любов' ю огорта.