Там, де я поруч з тобою

Косташ Анита
Можливо,ти колись мене запитаєш:

«Що ти поруч зі мною відчуваєш?»

Зараз розповім тобі, мій милий,

У якій чарівній ми країні!

Коли дивлюся у твої карі очі,

А навколо тільки сяйво ночі,

Ми удвох в країну відлітаєм

Туди,де для нас солов’ї співають!

Там навколо голуби літають,

Лелики за лебідками впадають.

Звірі уночі сплять тихо…

Тільки Я і ТИ, на лихо

В місячному сяєві

Ходим так потаєно.

Розвівається вітром волосся,

І шумить,як пшениці колосся.

Ти його ніжно руками збираєш

Й за вухо мені закладаєш.

Ніжно,мов шовком довкола обводиш,

І погляд ненароком зі своїм зводиш.

А далі так тихо на вухо шепочеш:

«Яка ти гарна у сяйві ночі!»

Та десь далеко лунає крик –

Це лебідка каменем додолу летить.

Лебідь помер,задушившись в траві,

А від болю серце стискає мені.

Вона впала до долу

Зламавши крило й ногу,

Але не розбилась,

На жаль, не розбилась.

Вона лежить, та не помирає,

А думка моя біля неї витає.

Та що ж робити мені,

Якщо крик цей у мене в душі?

Вона без нього помре,не від болю – від голоду.

А я без тебе помру хіба що від  холоду.

Хіба що від болю,від нестерпного болю

Знати,що ти один і я одна на волі

Коханий,я вмираю від любові,

А ці рядки про нас з тобою:

«Весь світ навколо тебе обертається,

А я одна у всій галактиці!

Невже вже серце не в ритм з твоїм вибивається,

Я тримаю прощальний лист в своїй руці»

Тож знай,милий,якщо не хочеш мене позабути

І поруч зі мною захочеш побути

Приходь до мене посеред ночі,

Подивись у мої карі очі

І скажи ті слова що тримаєш у серці.

Тоді й моє серце десь поруч заб’ється.

Скажи,що кохаєш,скажи,не відпустиш.

Скажи, що завжди поруч будеш…

                05.12.2009