Э. Дикинсон - 813

Александр Конёв
[ПАГОДА]

Сей прах — Господ и Дам, и Молодёжи
Эпохи той! —
и смех, и спех, и локоны-обновки,
и Душ настрой —

блаженны в Кущах летней круговерти
Цветов и Пчёл —
и оный Храм [, в черёд] — подвержен Жизни,
и — обречён!

         
J#813
This quiet Dust was Gentlemen and Ladies
And Lads and Girls —
Was laughter and ability and Sighing
And Frocks and Curls

This Passive Place a Summer's nimble mansion
Where Bloom and Bees
Exist an Oriental Circuit
Then cease, like these —