Не тужи. Ольга Ганина

Радко Стоянов 2
Не тужи, когда бывает плохо!
На друзей не возлагай надежд,
А надежду возлагай на Бога,
С добрым словословием - Творец!

Он направит сердце на Истоки,
Он научит воле вопреки,
И Его бесценные уроки
Истину помогут вам найти.

НЕ ТЪЖИ
Превод: Радко Стоянов

Не тъжи, когато ти е тежко!
И не чакай помощи от друг,
а надеждата търси у Бога
и прославяй своя мил Творец!

За сърцето Извор ще намери,
волята ти Той ще закали,
с Неговите бащински уроци
Истината ще намериш ти.