Свобода

Дима Шеремет
Ми прагнемо волі, ми хочемо жити
У вільній країні, у злагоді й мирі,
Навіки насильство те припинити,
Що роблять у формі перевертні-звірі.
Хай кожен з них бачить, як очі палають
В героїв-повстанцях на барикадах,
Що духом своїм всіх братів закликають
Боротися з бидлом у камуфляжах.
Хай кожен скуштує козацького гніву,
Хто проти народу і проти країни,
І буде тремтіти від нашого співу,
Хто вдарить людину - відразу загине!
І по перемозі - розвіються стяги,
І жовто-блакитні, і чорно-червоні,
А ті, що давали народу присяги -
Потонуть в калюжах зрадливої крові!
Не вмре, не загине ніколи країна,
Що має синів ще з козацького роду,
Яких не поставить ніхто на коліна,
Які відвоюють для неї свободу!

29.I.2014