Любов моя

Анжелика Машина
Любов моя неначе скиглить,
Канючить, блимає очима,
Твої мені уста шепочуть,
Ми винні в розладі обидва!

Любове – ти остання мрія
Кохання в серці і душі,
Ти моя неперевершена надія,
Від мене щастя не жени!

Любов благословляла нас не раз,
Вона була в нас єдиною в житті,
Любов виховувала нас,
І серце наше захопила!

Любов серце наше гріє,
І шлях нам вказує єдиний,
Ти моя краса і надія,
Ти мій коханий і єдиний!

28.01.2014 р.