Мандрiвничок

Олег Омелянчук
А, може, не потрібно "клином - клин!",
Титаніки гойдати з боку на бік,
Шляхи кривити в напрямок один,
З напів-робуст робить напів-арабік?

Адже й рожево сонце - навсебіч,
І пада дощ на землю по-спіралі,
Аби Життя - малюк, здолавший ніч -
Цим світом мандрувало далі й далі.