Залина

Сажидин Саидгасанов
Гьар акурла зав шад рахадай,
Гьик1 акъудда за гъил яхадай?
Гьар са карда дуьз яз гъавурда акьадай,
Цацавидин гуьзел руш я зун Залина!

Назанаяр мад ава Куьреда,
Шад манийрин сел къурдай дереда.
Исит1адин дад авай шуьреда,
Цацавидин гуьзел раш я зун Залина!

Сад Аллагьди буй ганвай цуькведин,
Такабур руш я Лезги уьлкведин.
Ягъалмиш жемир хуьрел бикедин,
Цацавидин гуьзел руш я зун Залина!