Збира силу вир майдану укр

Александр Бонд
Збирає силу вир майдану,
Синів вітчизни молодої,
Непереможну та жадану,
До волі, поки ще живої.

За честь, за гідність, за свободу,
Вставаймо! Нуж бо, брати милі,
Ви совість власного народу,
Розправте свої крила білі.

І огорніть свою рідненьку,
Нашу кохану Україну,
Та бороніть її як неньку,
Співайте пісню солов’їну.

Розбийте кайдани прокляті,
Що вороги на неї вділи,
Цініть героїв що розп’яті,
Та те, що вони заповіли!

Олесь Бондар