Каламбур на беларускай мове - 84

Леонид Ганчаров
Каламбур мужа, прыехаўшага ноччу з камандзіроўкі, пра жонку Вару

Я з жонкі коўдру ноччу ціхенька СЦЯГНУ,
Пяшчотна вуснамі прайдуся па СЦЯГНУ.
Яна спытае:"Ці ўзняўся твой СЦЯГ?"  - НУ...
Шапну: "Бальзам ты мой, нектар і ты, ВАР, ЯД..."
Я буду сёння на каханай, як ВАР'ЯТ,
*****

Каламбур мужа, приехавшего ночью из командировки, о жене Варе

Я с жены одеяло ночью тихонько стащу,
Нежно устами пройдусь по бедру.
Она спросит: "Поднялся ли твой стяг?"  - Ну...
Шепну:"Бальзам ты мой, нектар и ты, Варь, яд..."
Я буду сегодня на любимой, как сумасшедший.