Дитинство

Елена Снорк
Маленьке сонечко в долоньках у дитини
Що це за днина була, що це за днина.
Так сяяло, раділо, бігло до матусі
Блакитні очі і волосся русе
Схилила голову до сина мати,
Поцілувала й зачала мовчати.
І очі ці блакитні, нездоланний погляд,
Показував емоції, матусин догляд.
Усю любов, до всього, що живе,
І світ фантазії, що в нім
дитина ця росте.