Мчать лiта завзятi...

Вячеслав Романовський
Мчать літа завзяті баско –
Я із ними на коні!
Усміхається любаска
Зачудовано мені.

Але, знаю, зовсім скоро
Пил спаде, але не пал.
Як до неба осокори,
Я до вуст її припав.

П’ю життя – і не нап’юся
Благодатної жаги.
Мчати вчвал хіба ж боюся?
Ритм юначий до снаги…

31.01.2014