Я забула про лiто

Богдана Лапченко
Я забула про літо,
Я забула про совість.
Осінь так непомітно
Про нас пише повість.
Там, де ми не любили,
А потім зустрілись,
Де втікали щосили
Від того, що снилось.
Я прозріла запізно -
Ти далеко літаєш.
За парканом залізним
Почуття заховаєш.
Але час - добрий лікар,
Він лікує всі рани...
Осінь так непомітно
Розставляє капкани.