Беркут

Карина Юрченко
Чорнючий дим висить над містом,
А на Грушевського вогонь.
Народ,не будь ти егоїстом,
Да не чіпай військову бронь.

Вже досить "ніж кидать у спину",
Тим хлопцям,що у мундирах.
Ти не спасеш цим Україну,
Лише зруйнуєш мир у прах.

Вони ні в чом не винуваті,
Вони виконують наказ.
І з кожним разом при захваті,
У бій ідуть як в останій раз.

Наш Беркут-символ сьогодення.
Рятують України майбуття.
Для них це як нове натхнення,
Адже вони герої нашого життя.