Коханому...

Дарья Крещёная Огнём
А що іще мені лишається?
Із дня у день тебе чекати...
А серце знову розривається
І поривається тікати...
Туди де ти і твої очі,
Такі яскраво голубі...
Туди де не самотні ночі,
Й кохання сховане в тобі.
Тікати по пустим вокзалам,
Де ти придбав колись квиток...
Можливо десь в якомусь залі
Ти міг залишити слідок.
За тим слідком тебе знайду я,
І вже тоді не відпущу...
А поки - подумки цілую
Й "Кохаю..." тихо шепочу...

28.01.2014, 03:01.