Матуся...

Виктория Гребенюк Роженкова
Матуся люба , зірочка небесна
Тобі  низький  уклін  я  шлю.
Матуся мила ,наче красна весна!
Як добре , що ти є , і я люблю

Цілую твої руки моя ненька
Моя ти пташка світанкова
Моя ти трудівниця дорогенька
Моя ти  пісня колискова..

Оберігати тебе буду я матуся
Для тебе в бога щастя попрошу
Без тебе жити в світі я боюся
Бо ти найкраща , і єдина
живи  благаю ,і прошу!

Хай накує тобі зозуля ще сто років
Хай подарує довгих літ життя!
Хай буде мир , та спокій..
Живи матусенько моя !!!
1810 2013р
Виктория Р